Fora de linea

Termes i condicions

Enviament:

 • Els enviaments seran lliurats en un termini màxim d'1   dia laborable des de la fabricació dels productes que així ho requereixen. Les comandes rebudes després de les 08.00 P. m. seran tramitades durant el següent dia laborable. Les  rebudes en divendres, dissabte i diumenge es gestionaran el dilluns següent.

 • El termini màxim establert per als enviaments urgents són 24h. sempre que no sorgeixi cap incidència amb l'agència de transports, per a productes no sotmesos a processos de fabricació. En aquest cas, Elias Forner, SL amb NIF B65232506 compta amb una gestora en les seves instal·lacions que s'encarregarà de fer l'impossible fins que el seu paquet estigui en destinació el més aviat possible. Aquesta gestora està a la seva disposició per a qualsevol consulta relacionada amb el seu enviament en l'e-mail :  eliasonline@eliasboulanger.com

 • Si no es pot lliurar la comanda, s'intentarà de nou dues vegades consecutives. si en cap cas es pot lliurar, es guardarà el paquet durant 3 dies en el magatzem de l'agència logística per a la seva recollida. En cas negatiu, el paquet serà retornat a les nostres instal·lacions, generant nous costos d'enviament per al client.

 • Els dies festius a Catalunya o a Espanya, no es realitzaran enviaments.

 • Els caps de setmana no es realitzen lliuraments.

 • Elias Forner, SL es reserva el dret de cancel·lar qualsevol comanda.

 • El canvi d'adreça de lliurament per error o conveniència del client generarà un extra-cost a càrrec del client. Si el client recull el paquet en l'agència de destinació més pròxima al seu domicili no es generarà cap cost addicional.

 • No es realitzen enviaments a Apartats de correus en cap cas.

 • Cada enviament té un cost de lliurament  i gestió de 6 €.

 • La devolució d'un producte tindrà un cost d'enviament i gestió de 6 €.

 • Els productes afegits a la Cistella de la compra no garanteixen en cap cas la seva reserva, ja que les comandes s'atendran per ordre d'arribada, confirmada en finalitzar el pagament.

 • Enviaments a Illes : Actualment Elias Forner, SL no fa enviaments a les Illes Balears  i Canàries.

Canvis i Devolucions:

 • Els canvis i devolucions poden gestionar-se a través de la nostra pàgina web. En aquest cas els ports seran a càrrec del client, amb la garantia de seguiment de l'enviament per part nostra. Si el client decideix enviar la mercaderia per una altra agència de missatgeria, l'empresa no es fa responsable de la possible pèrdua o els danys que es puguin ocasionar al producte.

 • Els canvis estan subjectes a la disponibilitat del producte.

Vulneració de DRETS D'AUTOR:

En el cas d'utilització o ús de qualsevol foto, imatge, contingut de la pàgina web, tecnologia, link i altres continguts audiovisuals pertanyents a Elias Forner SL, es procedirà a la denúncia immediata de l'autor del furt per vulneració de drets d'autor.

Protecció de Dades:

La protecció de les dades personals del client es realitzarà a l'encalç del Reglament (UE) 2016/679 General del Parlament Europeu i el Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes.

Elias Forner S.L. - NIF B65232506, amb domicili fiscal al carrer Alcalá de Guadaira,21 de Barcelona, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Tom 41712, Foli 55 Fulla B394220, d'Inscripció 1a - es fa responsable del tractament les dades que vostè ens proporciona i es responsabilitza de les referides dades d'acord amb la normativa aplicable en aquesta matèria.

Correu electrònic de contacte: atencioncliente@eliasonline.eu

Les dades que guardem són estrictament aquelles necessàries per a poder oferir el nostre servei de venda i assessorament els productes que oferim, així com per a la gestió de les seves comandes. Totes aquestes dades són tractades amb la màxima rigorositat des de la nostra empresa, no sent lliurats a tercers sense previ consentiment.

Així mateix, el client té els drets següents:

Dret d'accés a la informació que guardem per a la seva consulta quan així ho consideri oportú.

Dret de rectificació per a poder fer ús de les dades veraces en les seves compres.

Dret de cancel·lació sempre que així ho consideri, excepte si té alguna comanda pendent de lliurament amb nosaltres o una reclamació no resolta. En aquest cas es realitzarà la cancel·lació quan la relació contractual adquirida en el moment de la compra estigui finalitzada.

Dret d'oposició, per a evitar l'ús indegut de les seves dades.

Dret a l'oblit, amb mesures raonables que així ho certifiquin.

Dret a la limitació, per a limitar el seu tractament en un futur

Dret a la portabilitat, previ consentiment entre les parts, o contracte entre elles.

Les seves dades seran conservades mentre duri la relació comercial, finalitat d'aquesta pàgina web, o el temps exigit per la legalitat vigent, en qualsevol cas.